Trefwoord 'Woon wagenkampjes'

Wolfsen, D Track 1Geboren in daggelderswoning bij boerderij van van Doorn(inmiddels afgebroken) die stond aan de Henriėtte Blaekweg. Van Doorn was een broer van moeder.
Oudste in gezin met nog 3 broers en 2 zussen Vader en grootvader zaten in veehandel. Overgrootvader was barbier aan de Eemstraat.
In jeugd na Henriėtte Blaekweg gewoond aan Kolonieweg, Schoutenkampweg en vanaf 1929 op Van Lenneplaan 25. Eind 1940 verhuisd naar de Parklaan.
In 1943 getrouwd en gaan wonen op de hoek Kl.Engendaalweg/Nieuweweg (Nieuweweg 96).
Tijdens jeugd gespeeld met kinderen van de Vries(bakker), Kuijt en Verman aan de Schoutenkampweg.
Herinnering aan woonwagenkampjes in Soestduinen(voordat het natuurbad op die plek kwam), Birkstraat (tegenover W.van Hofslot) en achter Het Witte Huis.
Naar school naar de Bonifacisusschool