Trefwoord 'Vroedvrouw'

Doorn-Kaats van, A Track 2Parochie Soestdijk pastor Smit. Lid van Katholieke Jonge meisjes. Herinnering aan intocht Sint Nicolaas bij paleis.
Als bruidje (samen met zusjes) meegedaan aan processie bij Marienburg. Moeder naaide alles zelf. 's Avonds moeder helpen. Als moeder een kind kreeg was dat een verrassing. Moesten dan gaan spelen in zandgat aan de Talmalaan. Dan kwam vroedvrouw Westra met een koffertje. Vader werkte veel in bos.Herinnering aan meneer Beckeringh. Fijne vent!. Thuis tweemaal brand gehad.
Na lagere school in betrekking bij families aan Mariastraat en Van Stralenlaan. Ook veel geholpen bij fam.Rademaker aan Laanstraat.