Trefwoord 'Tempo'

Lange de, E Track 2Herinneringen aan Baarnse bos . In grote kom nog gezwommen. Ook herinneringen aan defilé’s op Koninginnedag. Kerkelijk opgevoed.
Actief geweest in wielrenvereniging Tempo vanaf 13e- 14 e jaar tot aan leeftijd 27/28. O.a. met clubgenoten meegedaan aan Brussel-Parijs-Brussel.

Oversteegen, J Track 4Herinnert zich als postbode de invoering van de AOW. Bij mensen aan de Birktstraat moest geld worden gebracht. Dat leverde vaak fooien op en de wijk was dan ook een geliefde buitenwijk.
Vrouw ( een Amsterdamse) leren kennen tijdens optreden met dansorkestje. Met dansorkestje vaak opgetreden in café De Vergulde Pollepel aan de Burg.Grothestraat (nu in 2005 café Fusions)
In orkestje speelden verder mee Dyy Vos (Lage Brinkweg) en Rien v.d.Broek ( van Lenneplaan).
Na huwelijk eerst inwoning in woning aan de Molenstraat. Daarna een tijd gewoond in flat aan de Varenstraat. Vervolgens een bovenwoning in Gemshoorn en nu Hazepad.
Lid geweest van tourvereniging Tempo en meegedaan aan fietstochten zoals Rondje rond Ijsselmeer en 4 paleizentocht. Gebruikt ook nu nog regelmatig racefiets.