Trefwoord 'Kapel'

Insinger, J.H.O Track 11 (md2 - 3)Landgoed Pijnenburg. Stukje historie. Insingerschool en de kapel worden genoemd. Herinnering aan viering 900 jarig bestaan van Soest in 1929.
"Geloof maakt mensen gelukkig" . Visie op de betekenis van religie. Relativering adeldom, maar ook "goede geestelijke bagage"

Oversteegen, J Track 5Jammer dat veel natuur in Soest verloren is gegaan. Vroeger gezwommen in Oude Grachtje en gespeeld in Soesterveen (sloten afdammen).
Verhaal over oude foto’s van rosarium en PVO
Oprichter van de Eemlander Blaaskapel en eerder nog van De Knollenplukkers. Ook volksmuziek gespeeld en muziek van Glenn Miller. Dirigent geweest van Big Band en later saxofoon gespeeld. Daarnaast actief als muzikant in het Provinciaal Seniorenorkest. Er gaat geen dag voorbij zonder muziek. (hetzij lesgeven, hetzij zelf spelen)