Lid worden van de Historische Vereniging Soest-Soesterberg

Aanmelden als lid tegen een contributie van € 23,-- per jaar voor leden die in Soest/Soesterberg wonen en € 29 voor Nederlandse adressen buiten Soest,  € 49,-- per jaar voor leden die wonen in het buitenland en € 40,00 voor bedrijven kan door het invullen van het contactformulier op deze website of door het insturen van de coupon die u kunt downloaden (PDF bestand). De coupon kunt u insturen naar Steenhoffstraat 46, 3764 BM Soest (museum). U mag het inschrijfformulier ook bij de receptie van het museum afgeven.

Inschrijfformulier als lid van de Historische Vereniging Soest/Soesterberg

Bankrekening Historische Vereniging Soest - Soesterberg:

IBAN: NL66RABO 0359 9022 35 (voor contributie). Inning van de contributie geschiedt middels een factuur die jaarlijks wordt toegestuurd.