Evert Akkerman de petroleumventer

Evert Akkerman de petroleumventer.

Bakkersfamilie Van den Oord voor hun winkel aan het Kerkpad. (1925)

10 jarig bestaan van rijwielhandel en autoverhuur Klomp. (1935)

Firma A. Benning aan de F.C. Kuyperstraat.

Wandel- en Rijwielkaart. (1938)

Wandel- en rijwielkaart. (1938)

Bidprentjes

De Historische Vereniging Soest-Soesterberg is in het bezit van een groot aantal bidprenten die voor het grootste deel betrekking hebben op personen uit Soest/Soesterberg en omgeving.

Veel van de prenten zijn origineel, maar helaas is dat niet voor alles het geval. Er zijn zo goed mogelijke kopieën gemaakt van wat wij konden lenen van eigenaren en verder is er een groot aantal waarvan alleen de tekst beschikbaar is.

Om het geheel toegankelijk te maken is er een selectietabel samengesteld op basis van de voorletter van de achternaam. Voor de bidprenten van de dames geldt dat zij onder hun meisjesnaam hierin zijn opgenomen. In de komende periode zullen de namen van de partners (voor zover bekend) nog aan het overzicht worden toegevoegd.

De basis voor deze site is gelegd door de in 2018 overleden actieve vrijwilliger Piet van Elteren. Hij heeft zijn bestanden aan onze vereniging ter beschikking gesteld.

OPROEP
Graag zouden wij het bestand nog verder uitbreiden. Bent u in het bezit van bidprentjes die (nog) niet in ons bestand voorkomen dan graag even contact met de redactie. Dan kunnen we afspraken maken deze te scannen en aan het overzicht toe te voegen.

Mocht u vragen, verzoeken of opmerkingen dan wel aanvullingen hebben dan kunt u altijd via e-mail terecht bij
de Historische Vereniging Soest/Soesterberg.

Achternaam1Voornaam2Partner vanGeboortedatumOverlijdensdatum
Uppelschoten Heintje Maasen, Peter 26-12-1910 Bekijk
Uppelschoten Wilhelmina Traa, Adrianus 20-01-1912 23-09-1984 Bekijk

Historische Vereniging Soest/Soesterberg
Steenhoffstraat 46
3764 BM Soest

Word lid

Lid worden van de Historische Vereniging Soest-Soesterberg.

Historische Vereniging Soest / Soesterberg is mede mogelijk gemaakt door:

Reto