Evert Akkerman de petroleumventer

Evert Akkerman de petroleumventer.

Bakkersfamilie Van den Oord voor hun winkel aan het Kerkpad. (1925)

10 jarig bestaan van rijwielhandel en autoverhuur Klomp. (1935)

Firma A. Benning aan de F.C. Kuyperstraat.

Wandel- en Rijwielkaart. (1938)

Wandel- en rijwielkaart. (1938)

Valkenet, smidse, winkel in haarden en kachels

Valkenet, smidse, winkel in haarden en kachels 1935

Patatautomaat Koninginnelaan

Patatautomaat Koninginnelaan jaren '60

Noodsupermarkt Overhees

Noodsupermarkt Overhees 1976

Bevrijdingsoptocht 1955

Bevrijdingsoptocht 1955; wagen Gymnastiekvereniging Olympia

Genealogie

De werkgroep Genealogie komt bijna elke 2e donderdag van de maand bijeen (niet in juli en augustus) in Museum Soest van 19.45 - 21.45 uur. Het is een vrij grote werkgroep. Eigenlijk is iedereen die geïnteresseerd is genealogie van harte welkom. Het is een zeer actieve werkgroep die al vele families heeft uitgezocht. De werkgroep werkt ook mee aan beschrijvingen van families in het blad van Zoys tot Soest van de Historische Vereniging Soest - Soesterberg. Ook voor het aanleveren van diverse gegevens ten behoeve van boekwerken, die bv worden uit gegeven door de Historische Vereniging Soest - Soesterberg, staat deze werkgroep hun mannetje (vrouwtje). De werkgroep genealogie brengt buitenstaanders graag op de hoogte van hun werk en hun resultaten.

Mocht u interesse hebben om eens een kijkje te komen nemen bij deze werkgroep, dan is dat altijd mogelijk. Misschien is het wel iets om u bij deze werkgroep aan te sluiten. De werkgroep staat onder leiding van een man met heel veel ervaring in de genealogie: Wim Routers, telefoon 035-6010169. Voordat u binnenloopt neem eerst even contact met hem op. Hij staat u graag te woord.

Historische Vereniging Soest/Soesterberg
Steenhoffstraat 46
3764 BM Soest

Word lid

Lid worden van de Historische Vereniging Soest-Soesterberg.

Historische Vereniging Soest / Soesterberg is mede mogelijk gemaakt door:

Reto