Evert Akkerman de petroleumventer

Evert Akkerman de petroleumventer.

Bakkersfamilie Van den Oord voor hun winkel aan het Kerkpad. (1925)

10 jarig bestaan van rijwielhandel en autoverhuur Klomp. (1935)

Firma A. Benning aan de F.C. Kuyperstraat.

Wandel- en Rijwielkaart. (1938)

Wandel- en rijwielkaart. (1938)

Fotowedstrijd “Houden Van Soest(erberg) (HVS)"

Fotowedstrijd 40 jaar HVS, motto “Houden Van Soest(erberg) (HVS)"

Soest is mooi en natuurlijk en nodigt dan ook uit om gefotografeerd te worden. Alle amateurfotografen in Soest (en wie zijn dat nu niet) worden uitgedaagd om mee te doen met de fotowedstrijd die de HVS in het kader van het 40-jarig jubileum heeft georganiseerd.

Deelnemers mogen foto’s insturen over en meedingen om de prijzen in vier verschillende thema’s die zich moeten afspelen in Soest of Soesterberg:

1. Gebouwen, huizen en bedrijven, oud en nieuw
  2. Portretten markante personen
  3. Natuur, landschap en dieren
  4. Kunst en cultuur

De fotowedstrijd start op woensdag 1 juli 2020. Gedurende de zomer en de volledige maand september is het mogelijk om foto’s in te sturen. De foto’s dienen minimaal 1MB en maximaal 10 MB te zijn en te voldoen aan een van de gestelde thema’s. Het motto: ‘Houden van Soest(erberg)’ is de rode draad. Uit de foto’s moet blijken hoe fraai het dorp is.

De sluitingsdatum van de wedstrijd is 1 oktober.

BEOORDELING VAN DE INGESTUURDE FOTO'S

De foto’s worden na 1 oktober (de sluitingsdatum) gejureerd en beoordeeld door de HVS-leden Peter Beijer en Jan de Mos (en leden van de jubileumcommissie en organisatoren van deze activiteit). Zij worden daarbij ondersteund door de bekende Soester fotograaf Jaap van den Broek en wethouder cultuur Nermina Kundić.

In elke categorie wordt door de jury een winnaar en twee eervolle vermeldingen uitgekozen. Tijdens de avond waarop de prijswinnaars en de twee eervolle vermeldingen bekend worden gemaakt wordt aan het dan aanwezige publiek gevraagd een foto te nomineren voor de publieksprijs. Daarbij hebben de aanwezigen de keus uit de winnende en eervolle vermeldingen, maar ook zal de jury een aantal "genomineerde" en eerder geselecteerde foto's voorleggen.

De voorwaarden en deelnamereglement voor de fotowedstrijd zijn te vinden op https://www.hvsoest.nl/fotowedstrijd-2020-voorwaarden

Doe mee en vul onderstaand formulier in

* Velden zijn verplicht

Historische Vereniging Soest/Soesterberg
Steenhoffstraat 46
3764 BM Soest

Word lid

Lid worden van de Historische Vereniging Soest-Soesterberg.

Historische Vereniging Soest / Soesterberg is mede mogelijk gemaakt door:

Reto