Klitsavond 15 januari 2019

Publicatiedatum: 13-12-2018

Klitsavond 15 januari 2019

Op alweer de derde dinsdag van het nieuwe jaar (15 januari 2019) nodigt het Klitscomité u uit om op de jaarlijkse Klitsavond met koffie, thee en de bekende boerenjongens/meisjes, het nieuwe jaar 2019 in te luiden bij de HVS.
Deze avond vindt wederom plaats bij de Vogelvrienden in het Desmond Tutugebouw aan de Molenstraat 8, ingang en parkeren via de Van Goyenlaan
aan de achterkant van het gebouw (oprit rechts, naast de eerste flat Van Goyenlaan).
De avond begint om 20.00 uur en de zaal is open om 19.30 uur.

Ook in 2019 organiseren wij weer een “Soester” kwis die deze keer is gemaakt door Joop Piekema, die hem ook zal presenteren aan u.
De kwis vindt plaats na de pauze en na een toost op het nieuwe jaar, waarvan wij gelukkig niet weten wat 2019 voor ons in petto heeft, maar toch hopen
dat……., voor elk weer anders, behalve gezondheid en geluk, dat is voor iedereen.