Soest en de Week van de Vrijwilliger

Publicatiedatum: 02-10-2018

Soest en de Week van de Vrijwilliger

De Gemeente Soest wil graag alle vrijwilligers van Soest en Soesterberg bedanken. Hiervoor heeft de gemeente Balans Buro Vrijwilligerswerk de opdracht gegeven om een ‘bedankactiviteit’ te organiseren.

Van 8 tot en met 14 oktober 2018  is de week van de Vrijwilliger . Speciaal voor vrijwilligers  zijn er dan tal van activiteiten in Soest georganiseerd. Ook voor onze vrijwilligers uiteraard.

Er is een website vol informatie waar de vrijwilliger zich ook kan aanmelden voor een activiteit. Ga naar de  website www.weekvandevrijwilligersoest.nl  en kijk wat voor mogelijke activiteiten er zijn en hoe u zich kunt aanmelden. Op 9 oktober bijvoorbeeld houdt Wim de Kam een lezing over de geschiedenis van Soest en de Eng.