Uitreiking van de cheque van de RABO Clubkascampagne actie

Publicatiedatum: 21-07-2018

Uitreiking  van de cheque van de RABO Clubkascampagne actie

Donderdag 12 juli scheen niet alleen buiten de warme zomerzon, ook binnen in het RABO bankgebouw aan het Kerkplein 9 in Soest kwamen de denkbeeldige zonnestralen je tegemoet. De HVS was uitgenodigd om de cheque in ontvangst te nemen die in het kader van de RABO Clubkascampagne jaarlijks wordt uitgereikt aan organisaties die in de regio Amersfoort Eemland actief zijn op sportief, cultureel, museaal of recreatief gebied. Uit handen van Ewoud van de Kolk en Tanja Hartman van het marktteam Soest ontvingen Hanneke Roskam en Johan van ’t Klooster, die het bestuur vertegenwoordigden, de cheque met het mooie bedrag van € 984,03.

Met dit bedrag gaat het bestuur een activiteit initiëren dat basisschoolleerlingen meer betrekt bij de lokale geschiedenis. Dit is één van de plannen die het bestuur in het kader van het Beleidsplan 2018-  2021 uit wil voeren.

Het bedrag is mede zo hoog geworden dankzij u! U heeft massaal gehoor gegeven aan de oproep om op de HVS en daarmee op haar activiteiten te stemmen. Dat is dus niet zonder gevolgen gebleven. Heel veel dank daar voor en u mag ervan overtuigd zijn dat dit bedrag goed wordt besteed.

Namens het bestuur van de HVS

Martijn da Costa (voorzitter)