Mooie bijdrage uit Rabobank Clubactie voor HVS

Publicatiedatum: 09-11-2017

Mooie bijdrage uit Rabobank Clubactie voor HVS

De Historische Vereniging Soest/Soesterberg heeft meegedaan aan de Rabobank Clubactie. Hiervoor zijn in de regio Amersfoort, Leusden, Soest, Baarn en Eemnes zijn 11000 stemmen uitgebracht. Er was een bedrag van € 50.000 te verdelen. In Soest deden 23 verenigingen mee. HVS ontvangt een € 772,95 uit deze actie. Dit bedrag wil het bestuur toevoegen aan het budget n om het boek Soest in de negentiende eeuw te gaan maken.

Het bestuur wil alle leden en belangstellenden hartelijke bedanken voor de stem die op HVS is uitgebracht. Het resultaat met een zesde plaats en het genoemde bedrag vindt zij een fantastisch resultaat.