Trefwoord 'Windhond'

Hoef v.d., G Track 4Herinnering aan spelen en vergezichten op De Eng. Heeft De Windhond zien draaien. Volbouwen van de Molenweg. Op De Eng werden hoofdzakelijk rogge, haver en aardappelen verbouwd. Prachtige papaver en korenbloemen. Ook prachtig bij sneeuw. Herinnering aan kerstfeest in Oude Kerk.
t Hart was een echte gemeenschap. Als iemand dood ging, gingen alle luiken in de buurt dicht. Later nog eens verhuisd naar de Heideweg. Uiteindelijk terecht gekomen op de Molenstraat. Toen in militaire dienst. Lag in Willem III kazerne in Amersfoort (daar was naar cavallerie ook artillerie) toen oorlog uitbrak. Gevochten bij de Grebbe en Scherpenzeel. Patrouille gelopen bij water in De Treek Geslapen in bos (op locatie waar nu de Internationale school voor wijsbegeerte staat). Over Soesterberg teruggetrokken op fiets.