Trefwoord 'Vvz'

Duit, H Track 2Begin 1963 betrokken geraakt bij VVZ. Kinderen wilden gaan voetballen. Op een feestavond in Eemland van Olympia toevallig in aanraking gekomen met VVZ waar ze wilden starten met jeugdafdeling. 16 jaar bestuurslid geweest van VVZ, waarvan 13 jaar als voorzitter. In die periode o.a. de accommodatie aan de Eemweg in gebruik genomen. Voorheen voetbalde VVZ op wat nu het gildeterrein is.
In 1979 voorzitter geworden van BDC Handbal. Met onderbreking heeft dat 9 jaar geduurd waarvan een bepaalde periode ook als bondsbestuurder. Ook nog een tijdje voorzitter geweest van de basketbalvereniging Red Stars