Trefwoord 'Tafeltennis'

Dorrestein van, J.H.E. Track 4Het verenigingsleven bestond uit een blauwe maandag tafeltennis(vereniging SHOT). Het bestuur werd gedomineerd door de gebr. Van Haarlen. Omstreeks 1950 leider van jeugdelftallen van voetbalvereniging BDC. Later toen zoons gingen voetballen leider van elftallen bij S.O.Soest.. Na de lagere school en de oorlog naar de ULO. Dat was in een garage aan de Stationsstraat. Vervolgens een half jaar naar de ambachtsschool. Op mijn vijftiende jaar begonnen in het schildersbak. Dat vervolgens 50 jaar gedaan. In militaire dienst gezeten bij de Luchtmacht. Daar o.a. gewerkt als schilder-bekleder. Er waren toen nog vliegtuigen met linnen bekleding, o.a. Tiger Moth. Na de oorlog veel gewerkt in wederopbouwprojecten. Eerste klus helemaal alleen gedaan in Venlo. Vrije tijd ging op aan studie. Eerste praktijkdiploma boekhouden. Later avondtekenschool en de nationale schildersschool te Utrecht.
Dagelijks leven bestond uit veel werken. Ik was lid van de Katholieke Jonge Middenstands Vereniging. Vanaf 18e jaar gezongen . Eerst in koor van Heilige familie te Soest Zuid. Dat komt omdat prive-boekhoudleraar - tevens een van de klanten van het bedrijf - dirigent was van dat koor. Ook vier jaar voorzanger geweest samen met Egberts Roeloefsen. Vervolgen Ned. Motet en Madrigaalkoor. Vijfentwintig jaar Carel Laoth meegemaakt als dirigent. Hij was ook dirigent van Groot Omroepkoor.
Getrouwd met Corrie van de Breemer. Haar ouderlijk huis stond aan de Fer.Huijcklaan . In 1959 gaan wonen op Kerkpad ZZ Ze heeft gewerkt bij apotheker Zadelhoff.
In de jaren zestig de kinderen geboren.