Trefwoord 'Soesternatuurbad'

Akker v.d., W Track 1In 1921 in Nijkerkerveen geboren. Na en paar jaar verhuisd naar de Lage Vuursche (Koudelaan). Vervolgens op zesjarige leeftijd verhuisd naar Soest (Wieksloterweg 41 Westzijde (200m van de weg af). Het huisje helemaal verbouwd en flink uitgebreid staat er nog(2003). Was een klein huisje waar geen dakbeschot was en op zolder rechtstreeks onder de pannen werd geslapen. Tijdens strenge winter eind jaren twintig van de vorige eeuw vroor het binnen net zo hard als buiten. Insingerschool in Hees bezocht. Aan Wieksloot gewoond van 1928 tot 1947. Toen verhuisd naar Heezerlaantje. Hr. V.d. Akker was een verwoed jager (tot 1997).
Vader was los werkman. Heeft o.a. in crisisjaren geholpen bij de aanleg van het Soester natuurbad.
Verhaal over rogge maaien.