Trefwoord 'Sec'

Valkenet, C Track 6Hobby na VUT: knopen van vloerkleden.
Herinnering aan bestuurslidmaatschap S.O.Soest en elftalbegeleiding. Met name herinnering aan affaire Roel ten Hove.
Dhr.Zimmerman(technisch Bureau) was voorzitter SEC en wilde ten Hove ook als voetballer hebben. Toen bekend werd dat die naar S.O. Soest ging heeft Zimmermann alle zaken met de smederij Valknet beŽindigd.

Wolfsen, D Track 5Steeds meer ook vervoer van andere zaken als vee. Bijv. hooi, cement, stenen. Ook wel verhuizingen verzorgd. Overigens moest ook vaak ís nachts en in de weekeinden worden gewerkt. Daardoor weinig tijd voor gezin ( 7 kinderen, 6 meisjes en 1 jongen)
's Zondags vaak gaan kijken bij thuis- en uitwedstrijden van plaatselijke voetbalclubs (S.O.Soest en SEC). Met de veewagen werden supporters vervoerd.
Na 33 jaar gewoond te hebben aan Nieuweweg verhuisd naar Kl.Ossendamweg. Woning moest worden gesloopt in verband met de geplande doortrekking van Koningsweg naar de Eng (is niet doorgegaan). Ook ouderlijk huis aan de Parklaan verkocht ten behoeve van plannen van de gemeente die naderhand niet zijn doorgegaan.
In de jaren zeventig bedrijf verkocht en 3 Š 4 jaar gewerkt op het paardenkamp.