Trefwoord 'Ringweg'

Hoed v.d., W Track 1Geboren aan de Rinweg (vroeger zijweg v.d.Beukenlaan ter hoogte waar thans
Kruispunt Dalweg/Beukenlaan is. In de omgeving (iets verder naar achter in het weiland lag ook het Oude Grachtje)
In deze track geeft de dhr.v.d.Hoed een beschrijving/opsomming van de bewoning/de bewoners van de Ringweg en Beukenlaan in de omgeving van het ouderlijk huis.

Hoed v.d., W Track 2Voortzetting van de beschrijving van de bewoning a/d Beukenlaan in de omgeving van het ouderlijk huis.
Vader had een metselbedrijf en daarnaast enkele koeien. Wim was de vijfde in een gezin met 9 kinderen. Moeder was er ééntje van Grift. Een tante (zus van moeder) was getrouwd met kruidenier Hilhorst van de Nieuweg.
Mariaschool bezocht.