Trefwoord 'Postagentschap'

Nilson Track 2Handelsschool was geen succes. Later naar de Mulo (v.d.Wal). Vervolgens in zaak van vader gaan werken.
In 1927 is postagentschap gevestigd in de winkel Soesterbergsestraat 39. Dat leverde de helft van het inkomen op. Er zaten ook risicoís aan want tekorten moesten zelf worden bijgelegd. In 1927 is ook auto door vader aangeschaft.
Als jongen model gestaan voor Isings. De honorering was een reep Chocola van De Gruijter.

Nilson Track 4In 1956 zaak overgenomen van ouders. Verhaal over ontmoeting met toekomstige vrouw gedurende buitenlandse reis. Was toen bijna 40 jaar. De zaak is in stand gebleven tot 1985 toen hij 65 jaar werd. Blokker was in opkomst en daar was niet tegen op e boksen. Dochter had geen interesse in winkel. Zaak toen verhuurd aan kapster Postagentschap was inmiddels beŽindigd.