Trefwoord 'Middelwijkstraat'

Kok, Irene Track 1Geboren Middelwijkstraat 75 (tegenover Gouden Ploeg). Vader Was Gerard Kok, moeder: Truus Kok van Galen (dochter van een molenaar uit Enkhuizen). Vader was een boerenzoon maar werk melkboer. Er was ook nog een melkboer Kok aan de Steenhoffstraat en een melkboer Kok aan de van Weedestraat (beide geen familie)
In de directe omgeving van de woning de volgende zaken: kapper Rademaker, taxibedrijf Gorissen, Fugers, rijwielhandel en taxi en bakkerij Wolfsen.

Kok, Irene Track 3Herinnering aan Amerikanen die in de jaren vijftig uitgingen in De Gouden Ploeg (was tegenover de slaapkamer). Er moest thuis hard worden meegeholpen. Vader was tegen klanten te goeiig als het ging om het innen van geld. Daardoor soms zelfs in de problemen.

Kok, Irene Track 4Schaatsen geleerd op kleine slootjes. Daarna op Peters Baan. heel gezellig. Na lagere school MULO, boekhouding geleerd en typeles gehad. Eerste werkplaats was herenmodezaak in Amersfoort. Daarna bij de eerste C.A. bij de Kamperpoort. Vader en moeder zijn met zaak gestopt in 1968. Verkade is daarna in het pand gekomen met reformzaak. Vader is bij verzekering gaan werken en verhuisd naar Vlaardingen en later Amsterdam.