Trefwoord 'Melkslijten'

Hornsveld, M Track 3Niet naar Duitsland voor arbeidsdienst . Vanwege melkventen was hij hier nodig. Tijdens de oorlog met bakfiets melk gebracht naar Zonnegloren. Ook bij de Ortscommandant op de hoek van de Heideweg moest melk worden bezorgd (elke dag 15 liter). Wel eens aangehouden maar dankzij dhr. van Veen, die aan de Eikenhorstlaan woonde en de rechterhand was van de NSB-burge-meester Goor van Oosterling toch weer vrijgelaten.
Op zaterdagavonden dansen in Baarn in café Onder de linden. Vrouw leren kennen na de oorlog. Na de oorlog gaan werken bij melkzaak in Bilthoven (na fusies is zaak opgegaan in de Melkunie)