Trefwoord 'Julianakerk'

Akkermans, S Track 3Thuis 3 geiten, 2 varkens, 40 kippen 100 vlaamse geuzen.
In 1961 gaan wonen op Hobbemaplatsoen. Elke zondag naar kerk aan de Julianalaan. Veel gedaan als jeugdleider bij buitenkerkelijke jeugd.

Kuiper, J.W. Track 4Actief geweest als diaken in de Julianakerk. Liefhebber van polder. Herinneringen aan overvaren bij Zwarte Willem Bekend waren ook Karel I in Gekke Gradda. Huidige tijd is niet te vergelijken met vroeger. 'Je moet alles in zijn tijd zien'

Kuiper, J.W. Track 3Van oorsprong gereformeerd maar staat positief tegenover fusie met Hervormden en Emmakerk bevalt prima. Is actief geweest in sportvereniging Olympia (als wedstrijdcommissaris en penningmeester). Avonden in hotel Eemland en uitvoeringen in openluchttheater. Is na 25 jaar gewerkt te hebben bij de firma van Breukelen ook nog 10 jaar beheerder geweest van sporthal.

Renes, J Track 6Actief in jeugdwerk bij Julianakerk (o.a. samen met Klifman). Ook nog een tijdje diaken geweest. Thans kerkelijk betrokken bij de evangeliegemeente in Hilversum.