Trefwoord 'Gabri'

Geitenbeek, H en A Track 2Beiden bezochten de kleuterschool GabriŽl. Daar was o.a. zuster Koska. Vervolgens de Carolusschool gezocht (o.a. juffrouw Nuyten, juffr.Smit, meester van Asch, van Balkom en van Doorn).
Herinnering aan verplicht kerkbezoek en aan r.k. onderwijs in die tijd (o.a. Marialiedjes gedurende Mariamaand.
Vervolgens ULO-bezocht (hand de jongensschool aan de Rozenstraat te Zeist) en Anja de meisjes ULOschool aan de Rozenstraat). Gingen er heen via het z.g. Umo-fietspad door de bossen. Na ULO heeft Hans HTS bezocht en Anja de opleiding voor kleuterleidster gevolgd. Ze is nu 31 jaar verbonden aan de St.Jozefschool te Achterveld.