Trefwoord 'Friese vereniging'

Wassenaar-Dijsktra Track 3Ook lid van de Friese Vereniging. Die kwamen bij elkaar in verenigingsgebouw St. Jozef. Uitvoeringen werden ook wel gegeven in hotel Eemland. Jaarvergadering in Gouden Ploeg. Meegedaan aan toneelspel. Daar Geertje Wassenaar leren kennen. Met haar naar kerstspel in kerkje aan Rembrandtlaan. Haar broer Douwe Wassenaar haalde ze daarop en bracht ze na afloop naar huis. Zo verkering gekregen. De Wassenaars (ook Friezen waren in 1928 naar Soest gekomen. Opa Wassenaar heeft nog geholpen bij sloop oude molen De Windhond. De fam.Wassenaar is na een kort verblijf op de Buntweg gaan wonen aan de Nieuweweg dicht bij de Parklaan. Getrouwd in 1954.