Trefwoord 'Driehoekschool'

Jaarsveld-v.d.Wilt, C Track 1Geboren op 1 april 1924 te Vinkeveen. Moeder overleden bij geboorte zusje. Kinderen werden ondergebracht bij tante. Daarna een poosje in Marthastichting te Alphen aan de Rijn. Vervolgens weer terug naar Vinkeveen en op 8 jarige leeftijd naar Soest waar vader een zaak overnam (groothandel in boter en kaas). Gaan wonen aan Vosseveldlaan 16. Hulp in de huishouding was Dina. Geen leuke jeugd.
In Soest de school aan de Driehoeksstraat bezocht Onderwijzers waren o.a. de Haan, v.d.Heuvel, Boerema en juffrouw Pontier.
De kinderen van Jaarsveld gingen ook op die school.. Klasgenoten waren oa.. de kinderen van dokter Donker en dokter Salman. Speciale vriendin was Maartje Middelkoop