Trefwoord 'Dansen'

Hornsveld, M Track 3Niet naar Duitsland voor arbeidsdienst . Vanwege melkventen was hij hier nodig. Tijdens de oorlog met bakfiets melk gebracht naar Zonnegloren. Ook bij de Ortscommandant op de hoek van de Heideweg moest melk worden bezorgd (elke dag 15 liter). Wel eens aangehouden maar dankzij dhr. van Veen, die aan de Eikenhorstlaan woonde en de rechterhand was van de NSB-burge-meester Goor van Oosterling toch weer vrijgelaten.
Op zaterdagavonden dansen in Baarn in café Onder de linden. Vrouw leren kennen na de oorlog. Na de oorlog gaan werken bij melkzaak in Bilthoven (na fusies is zaak opgegaan in de Melkunie)

Roest, A Track 3Na lagere school gaan werken bij vader op de boerderij. Verhaal over knollen zaaien en rooien, Vrouw leren kennen tijdens dansen in Hooglanderveen) bij Schalkwijk. Niet in militaire dienst omdat jongens uit Indië terugkwamen. Getrouwd in 1958 en zaak overgenomen van vader die overigens daar wel bleef wonen.