Trefwoord 'Dalco'

Morsing, J Track 3Vrouw op straat leren kennen in Amersfoort. Werkte in een winkel. Verkering gekregen in 1950. Getrouwd in 1959. Woning nood oorzaak van lange verkeringstijd. Diverse teleurstellingen bij toewijzing van woningen. De dag na het trouwen uiteindelijk de toezegging van toewijzing van de woning Thorbeckestraat 39. Inmiddels in 1954 gaan werken bij DALCO. Verhaal over het arbeidsproces bij DALCO.

Morsing, J Track 4Van fotograferen ook hobby gemaakt. Materialen konden goedkoop via bedrijf worden verkregen. Van 1982 tot 1992 productieplanner bij DALCO. Toen is bedrijf overgenomen door Kodak en is hijzelf met VUT gegaan. Twee dochters hebben ook gewerkt bij DALCO.
ít Hart was een gezellige buurt. De kinderen hebben Mariaschool bezocht. Altijd actief betrokken bij kerkelijk werk (Mariakerk). Het verdwijnen van de parochie gaat hem wel aan zijn hart. Nu op zondagmorgen vaak kijken naar E.O. Goede herinneringen aan Josť Kodde. Actief in EHBO.