Trefwoord 'Cantate domino'

Boeren, R Track 5Actief bij Gilde (maar geen koningsschieten). Veel vrijwilligerswerk bij gildefeesten en bij carnaval, maar ook in de kerk (schoonhouden, tuinonderhoud). Vooral herinneringen aan zingen en jammer dat Cantate Domino na 65 jaar ophoudt te bestaan in verband met fusies van parochies. Nu actief o.a. met kalligrafie.

Boeren, R Track 4Gezin: 3 kinderen (2 meisjes en 1 jongen). Herinneringen aan middenstand. Verspuij was melkboer. Boodschappen werden gedaan bij Vreeman en Westerveld. Actief in zangkoren (met name Cantate Domino van H,.Familiekerk. De kinderen hebben Willibrordusschool bezocht. Hield veel van radio. Actief bij 950 jarig bestaan van Soest o.a. bij het nabouwen van een net spreukenhuisje. Ook actief bij het maken van carnavalswagen (De Narre Knollen). Hele actieve buurtvereniging De Bunt.