Trefwoord 'Breukelen van (bouwbedrijf)'

Kuiper, J.W. Track 2In dienst bij de firma van Breukelen als timmerman. Veel gewerkt op het paleis. In oorlog in Groningen en Overijssel. Vrouw in Groningen leren kennen. Na de oorlog gaan inwonen bij woning op Dorresteinweg (5jaar). Daarna door toedoen van wethouder v,.d. Arend woning toegewezen gekregen aan de Schaepmanstraat. Die woningen waren eigenlijk bestemd voor werknemers van brillenfabriek die zich in Soest vestigde. 3 kinderen.
De wijk ít Hart bevalt prima. Het enige wat gemist wordt in de omgeving zijn winkeltjes. Vroeger waren er tal van winkels in de omgeving. Genoemd worden Reehorst, Hilhorst, van Manen, v.d.Broek Tolboom Waal. Liefhebber van vissen. Alleen kameraden zo langzamerhand allemaal weggevallen.