Trefwoord 'Boerenleenbank'

Breemer v .d., P.J. Track 3Omstreeks 1950 gewerkt als veevoederverkoper bij Hendriks in Eemnes. Daarna gewerkt bij Co÷peratie in Voorthuizen. Vervolgens bij Co÷peratieve Landbouwvereniging Soest. Zijn latere schoonvader Hilhorst was daar toen directeur. Later hem opgevolgd.
In 1952 getrouwd. Gaan wonen aan Kerkpad onder bruine beuk (tegenover de Gouden Ploeg liep een weggetje vanaf de Middelwijkstraat naar Kerkpad; daar tegenover). Woning was eerder bewoond geweest door meester van Elmpt.
In 1972 begin van fusieprocessen tussen co÷peraties. Als gevolg daarvan op 57 jarige leeftijd met het werk gestopt. Een tijdje daarna nog gewerkt als aankoper van gronden in kader van ruiverkaveling. Belangrijkste taak van de co÷peratie was de zorg voor de gezamenlijke inkoop. Er was een goede samenwerking tussen co÷peratie en de boerenleenbank. De voorzitter Jaap Brouwer was zowel voorzitter van de co÷peratie als van de boerenleenbank.