Trefwoord 'Bioscoop'

Boeren, R Track 2Vriend was oa. Gijs Hilhorst. Na schooltijd zo snel mogelijk naar huis o.a. om vader te helpen in de tuin. Herinneringen aan natuurwandelingen op zondagmiddag met Gart Hilhorst (had petroleumbedrijfje in de buurt). Die vertelde van alles over de natuur (o.a. sporen van reeŽn). In jeugd actief bij padvinders. Meester Jansen was hopman. Ook actief bij Tempo (toertochten rijden). Na school (na zeven klassen doorlopen te hebben) naar ambachtschool voor timmermansopleiding. Ook nog gedurende 2 jaar naar avondopleiding en 3 jaar op handelsavondschool. Daarna gaan werken bij van Breukelen Later bij bouwbedrijven in Amersfoort en Zeist (laatste 32 jaar van arbeidszaam leven bij Koot in Zeist).
Uitgaan betekende toneelavonden bezoeken in hotel Eemland. Ook de bioscoop aan de Burg.Grothestraat werd elke week bezocht. Na afloop vaak naar Nieuwerhoekerplein.

Boeren, R Track 3Meisje ontmoet in Baarn. Op de eerste dag van de ontmoeting ís avonds naar de bioscoop. Er draaide een film geheten The midnight. Nu(2006) 49 jaar getrouwd). Verloving na militaire diensttijd. Militaire dienst in Apeldoorn in Willem III kazerne. Opgeleid tot marechaussee. Werden vanwege wachtdiensten op stations ook wel genoemd kalkemmers(gelet op witte helmen). De taak was oorlogsmessbediende. Na 17 maanden vervroegd uit dienst vanwege behoefte aan bouwvakkers i.v.m. woningnood. Getrouwd in 1958. Eerst ingewoond op bovenverdieping bij mevr. Zuidweg op het adres Kolonieweg 2c. (dichtbij Driehoekschool en spoorlijn). Herinneringen aan die omgeving.

Rietveld, A Track 5Verkering eind 1949 met Johanna Muishout. Ontmoeting in City-bioscoop in Zeist.
Lid van muziekver. St. Joseph van 1935 tot 1960. Ook lid van voetbalvereniging AGVAS. Lang verkering want er heerste woningnood. In 1955 houten aanbouw gemaakt bij schuur achter ouderlijk huis. In winter 1956 bevroor butagas. In 1958 verhuisd naar Moerbessenstraat (naast Nooder). In 1964 naar Plesmanstraat. Daar gebleven tot 1991 .Toen naar De Drie Eiken.