Trefwoord 'Beukenlaan'

Dijssel-van Asch v.d., R Track 3Oorlogstijd. Leven ging zoveel mogelijk door. Er werd o.a. gewerkt voor vliegveld.
Beschrijving van omgeving van ouderlijk huis. Op de plek waar nu(2003) het parkeerterrein van de sporthal ligt stond een klein huisje waarin aanvankelijk de grootouders woonden en later de heer Hagen (chauffeur bij firma Van Asch). Ook was er een grote villa van de fam.Alders. Tegenover stond een boerderijtje van Strumpel(enigszins van de weg af). Daarnaast werd o.a. leem gegraven dat vervoerd werd naar elders voor de aanleg van wegen. Op de plek waar nu(2003) de garage van Ford staat zat vroeger de garage van Timmer.
Langs de Beukenlaan in de richting van Soest Zuid kwam naast de boerderij eerst het pand van zaadhandel Veldman(later v.d. Breemer). Daarnaast woonde fam. Van Asselt, Er was ook een snoep- en groentewinkel van Kees Wortel en op de hoek van de Molenstraat zat meelhandel de Bruin.
Schuin tegenover de boerderij van Van Asch in de richting van Laanstraat zaten ook diverse winkels. Genoemd werden oa. de kruidenierswinkel van fam.Baas(later Verwoerd), Sukkel(de kolenboer), Lente (zaadhandel), Bokman (paardeslager), Leek (bakker, waar nu(2003) Van Kooten zit)

Hoed v.d., W Track 1Geboren aan de Rinweg (vroeger zijweg v.d.Beukenlaan ter hoogte waar thans
Kruispunt Dalweg/Beukenlaan is. In de omgeving (iets verder naar achter in het weiland lag ook het Oude Grachtje)
In deze track geeft de dhr.v.d.Hoed een beschrijving/opsomming van de bewoning/de bewoners van de Ringweg en Beukenlaan in de omgeving van het ouderlijk huis.

Kuiper, J.W. Track 3Van oorsprong gereformeerd maar staat positief tegenover fusie met Hervormden en Emmakerk bevalt prima. Is actief geweest in sportvereniging Olympia (als wedstrijdcommissaris en penningmeester). Avonden in hotel Eemland en uitvoeringen in openluchttheater. Is na 25 jaar gewerkt te hebben bij de firma van Breukelen ook nog 10 jaar beheerder geweest van sporthal.