Trefwoord 'Bakkerij van brummelen'

Brummelen-van Oest, van Track 3Op 16 jarige leeftijd verkering met Teun van Brummelen. Eerste twee jaar stiekum. Woonde toen inmiddels aan de Veldweg (mr.1). Reehorst had in die tijd een klein winkeltje tegenover Welkoop. Klein postkantoortje was er aan de Gallenkamp Pelsweg.
In 1931 getrouwd en zich gevestigd te Soestduinen in bakkerij. Het was een dubbelhuis naast restaurant De Soester Duinen. Staande voor het dubbele pand was het rechterhuis de bakkerij. In het linkerhuis woonde tante Neel en oom Daan die een kruidenierswinkel hadden.
Zwaar werk. Elke ochtend om 4.00 uur op. Sommige klanten wilden vr 10.00 uur s morgens brood bezorgd hebben. O.a. de directeur van Fotax (Dalco) en fam. Timmermans die woonden op het adres waar nu de camping De aanleg is.