Open Monumentendagen Soest en Soesterberg

ALGEMEEN

Open Monumentendagen Soest-Soesterberg.

De Stichting Comité Open Monumentendagen Soest-Soesterberg is al weer enkele maandenw bezig met de organisatie van de Open Monumentendagen op 8 en 9 september 2018. De stichting is een samenwerkingsverband van meerdere organisaties in onze gemeente zoals Museum Soest, Historische Vereniging Soest/Soesterberg, Groot Gaesbeeker Gilde, Soester Boerendansgroep, RK gemeenschap Soest/Soesterberg, Commissie Kerk en Cultuur Oude Kerk Soest, dorpshistoricus Hans Kruiswyk en Bert Krijger.  Door het oprichten van een stichting kan worden aangesloten bij de landelijke organisatie Open Monumentendagen waardoor mede gebruik kan worden gemaakt van hun informatiebronnen en informatiekanalen.

Mede via deze pagina informeren wij u over de activiteiten op 8 en 9 september 2018.

De open monumentendagen Soest - Soesterberg zijn financieel mogelijk gemaakt door: de gemeente Soest, het KF Heinfonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds, de Haringparty Soest - Baarn, RABO bank Amersfoort - Eemland en museum Soest.

Een verkort programmaoverzicht kunt u via deze link downloaden

Op 8 en 9 september rijdt er een speciale bus (Jan van Dijk Tours) die de belangstellenden naar de verschillende bezienswaardigheden kan brengen.
Hieronder het Busschema met route en vertrektijden.

Informatie over het comité kan verkregen worden via Kieran Nieswaag kieran.nieswaag@oudsoest.nl